Kookcursus
Meewerken in de keuken mocht. Maar het bleek dat niet iedereen ervaren was!
Het menu:
- Pasta met gamba's
- Gebonden courgettesoep
- Ossehaas in tuinkruiden en broodkorst met
- gefruite peultje, stoofperen en gemengde sla
- Applecrumble geserveerd met walnotenijs
De wijn: Fleur de D'Artagnon (vin de pays), des cotes de Gascogne, 2002
Applecrumble:
Elstar schillen en in stukjes snijden, op de bodem van een ovenschaal leggen en bestrooien met kaneel.
Circa 150gr. boter smelten.
Gelijke delen (b.v. 1 grote kop) havermout, bruine suiker en bloem in keukenmachine mengen tot een kruimige massa en aandrukken op de stukjes appel.
Serveren met ijs (vanille, walnoot of perzik) en slagroom.
Kan ook met: mascarpone, losroeren met wat melk, citroensap en vanillesuiker.
Eet smakelijk!
Geïnteresseerd in de overige recepten? Laat het me weten!
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home